Vierde elftal 1993 (laatste update) - C.V.V. Vriendenschaar

Vierde elftal 1993 (laatste update)

31 oktober 2015 10:15


Het vierde elftal uit 1993 werd geleid door Frits Holwedel en Piet van Rijswijk (speler). Het bestond voor een belangrijk deel uit spelers die in het verleden hun sporen hadden verdiend in het eerste elftal.

Geen wonder dat dit elftal, uitkomende in de reserve tweede klasse van de afdeling Utrecht, in 1994 glansrijk kampioen werd, hoewel er eenmaal een nederlaag viel te noteren. Maar de cijfers liegen er niet om:
20 gespeeld, 15 gewonnen, 4 gelijk, 1 verloren, doelsaldo 108 voor en 36 tegen. Gemiddeld per wedstrijd een uitslag van ongeveer 5-2.

Deze spelers kwamen ooit uit in het eerste elftal: Gerrit Huiskamp, Dick Pothuizen, Ronald van Overbeek, Bert Bleyenberg en Addie de Jager.

De foto toont het heuglijke moment, oktober 1993, dat het elftal van Klevas Sport (Aart Jagers) nieuwe shirts kreeg en van autorijschool Chris van der Linden de trainingstassen.

De namen van de spelers voorzover bekend staan onder de foto. Enkele namen ontbraken nog. Henny Vermeulen kwam met Erik Bleyenberg op de proppen en Han van Lint zag Danny Jagers op de foto. Piet van Rijswijk kwam aanzetten met Marcel Koenen. De opstelling is dus compleet. Dank allen. 
Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!