Pupillen D1 1991 gesponsord (foto van de week) - update - C.V.V. Vriendenschaar

Pupillen D1 1991 gesponsord (foto van de week) - update

18 mei 2013 11:45


Een van de teams die tenues kreeg van een sponsor was dat van de pupillen D1. De sponsor was het Culemborgse grafische bedrijf Techniprint van de gebroeders Hendriks.

De foto is genomen op 7 september 1991 en het elftal van de pupillen D1 staat erop met de sponsoren en de elftalleiding. 
Het was een heel goed D1-team, want aan het einde van het seizoen 1991/92 kon het zich kampioen noemen.

De vraag is, wie er allemaal op de foto staan. Een aantal namen hebben we onder de foto al ingevuld, Wie zorgt er voor aanvulling?

De foto hadden we 13 mei al geplaatst en normaal reageert men snel met namen. Nu kwam er geen enkele reactie. Mogelijk dat de foto onvoldoende is waargenomen door een veelheid aan andere berichten. 

Van Nick V. ontvingen we een belangrijke aanvulling,zodat de opstelling vrijwel compleet is.  Alleen zoeken we nu nog de achternaam van Zouhair en wellicht weet iemand hoe de persoon geheel lins in de rij van volwassenen is.

Reacties kunnen gemaild worden naar hans.jobse@wxs.nl

O, ja. Mogelijk brengt de sponsoring van dit elftal  de bezoeker van de website op een idee. Zal ik komend seizoenook  eens een jeugdteam sponsoren met kleding? Vriendenschaar houdt zich aanbevolen.
Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!