Pupillen F1 seizoen 1991/92 (foto van de week)

4 mei 2013 19:15

Dit keer komt in de foto van de week het F1 pupillenteam uit het seizoen 1991/92 aan bod.
Wat weten we nog van dit team en wie waren er opgesteld?

Uit de clubbladen van 1991 en 1992 kunnen we te hooi en te gras wat informatie over dit F1-team vinden. Afgaande op de uitslagen behoorde de F1 tot de sterkere in de afdeling waarin de F1 was ingedeeld. Of dit team in het na- of voorjaar eventueel ook kampioen is geworden kunnen we niet vinden. Vanuit de F1 kwamen ook weinig verslagen vandaan. Wel vonden we in het clubblad van november 1991 een verslagje van de wedstrijd Vriendenschaar F1- Fortitudo F1 gespeeld op 20 okotber 2011. Het verslag begint met de mededeling dat de F1 in de zomer, tijdens een toernooi, nog van Fortitudo had verloren. Tijd dus voor een revanche. Maar na tien minuten spelen stond Fortitudo al met 0-2 voor. Als dat maar goed zou aflopen. De achterstand werd geweten aan het vroege tijdstip van de wedstrijd, waardoor niet iedereen - in ieder geval niet bij Vriendenschaar - al wakker was. Maar de 0-2 schudde de F1 wel wakker. En bij rust had onze F1 Fortitudo al ingehaald door twee doelpunten van een zekere Jamie.  De rust kwam met 2-2. Leidster Marian gaf de opdracht aan René om de topscorer van Fortitudo uit te schakelen en dat lukte in de tweede helft wonderwel. En Daan bij Vriendenschaar joeg de bal in de tweede helft hoog in de touwen nadat een corner van Vriendenschaar was afgeslagen. Het doelpunt van Daan zou de winst bij Vriendenschaar F1 brengen. Door de winst behield Vriendenschaar op dat moment zijn ongeslagen status, aldus het verslag in het clubblad.
In het verslag staat dat Stephan door ziekte ontbrak, maar dat Rik weer in het team was teruggekeerd.

Misschien heeft de bezoeker van de website wat aan de vermelde voornamen bij de vraag: welke spelers staan op de foto?

Van Wilma Copper, wie anders, hebben we alle namen van deze spelers door gekregen. Wilma regelde samen met Marjan alles voor dit team maar was net te laat toen deze foto werd genomen.