Reglement Zomeravondvoetbal - C.V.V. Vriendenschaar

Reglement Zomeravondvoetbal

REGLEMENT ZOMERAVONDCOMPETITIE 2022 CVV VRIENDENSCHAAR

1** Spelers moeten voor de 35+ Cup, bij aanvang competitie 35 jaar of ouder zijn. Voor de 35- Cup bij aanvang 18 jaar of ouder.

2** Wedstrijden worden gespeeld op de velden van cvv Vriendenschaar te Culemborg. Er wordt gevoetbald op een half veld met pupillendoeltjes. Wedstrijdduur is 2x 15 minuten (er wordt gespeeld met centrale tijdwaarneming). Rust 3 minuten.

3** Bij meer inschrijvingen als 8 teams worden er gespeeld met 2 poules.

Bij minder als 8 inschrijvingen wordt er een halve (1x tegen elkaar) of hele (2x tegen elkaar) competitie gespeeld. Dit geldt voor 35+ 35-
       
4** Na afloop worden er door ieder team 3 strafschoppen genomen. Bij gelijk eindigen, dan nemen de teams om en om een penalty tot er een winnaar is. Voor er een deelnemer een 2e penalty neemt moeten eerst alle andere teamleden een penalty genomen hebben.

5** Puntentelling wedstrijden:  

Winst wedstrijd en winnaar penalty’s:   5 punten
Winst wedstrijd en verlies penalty’s:   4 punten
Gelijk wedstrijd en winst penalty’s:    3 punten
Gelijk wedstrijd en verlies penalty’s:  2 punten
Verlies wedstrijd en verlies penalty’s: 0 punten

6** Eindstand wordt als volgt bepaald:   

1) Totaal aantal behaalde punten wedstrijden & Penalty’s
2) Doelsaldo wedstrijden
3) Onderling resultaat
4) Aantal gescoorde doelpunten wedstrijden
5) Aantal doelpunten tegen wedstrijden
6) Loting

7** Een team bestaat uit maximaal 15 deelnemers welke worden vermeld op het inschrijfformulier. Doorwisselen is toegestaan. Er wordt gespeeld met 6 veldspelers en een keeper.

8** Er zullen GEEN scheidsrechters zijn om de wedstrijden te fluiten. Dit om het “vriendschappelijke” te benadrukken.

9** Het “thuisspelende” team zorgt voor een wedstrijdbal en zorgt voor het doorgeven van de eindstand in de radiokamer. Bij het niet doorgeven verliest thuisteam zowel wedstrijd als penalty’s.

10* Het is voor een speler NIET toegestaan om voor meerdere teams uit te komen. En team is ZELF verantwoordelijk voor het aantal spelers. Mocht er een probleem zijn is het mogelijk om in overleg met de organisatie te zoeken naar een oplossing.

11* Er wordt gespeeld volgens de zaalvoetbalregels zoals deze zijn opgesteld door de KNVB. In het kort komt het erop neer dat er ZONDER lichamelijk contact gevoetbald wordt en dat slidings NIET zijn toegestaan.

12* Inschrijfgeld (€ 40,00 per team) moet worden voldaan voordat de eerste wedstrijd wordt gevoetbald.

13* Deelname is geheel voor eigen risico.

14* Ernstige ongeregeldheden zowel in als buiten het veld door de spelers en/of begeleiders zullen onherroepelijk tot diskwalificatie leiden.

15* Om het toernooi soepel te laten verlopen is het noodzakelijk om de wedstrijden op tijd te laten starten. Bij te laat of niet verschijnen heeft men de wedstrijd reglementair met 5-0 verloren, en de penalty’s met 3-0

16* Door het invullen van het inschrijfformulier geeft men aan op de hoogte te zijn van de hierboven genoemde spelregels en verklaard men de gegevens op het inschrijfformulier naar waarheid te hebben ingevuld.

17* Wedstrijden die gepland staan kunnen alleen in onderling tussen beide teams worden verplaatst naar vrijdag 24 Juni.  Bij akkoord van beide teams moet dit worden doorgegeven (uiterlijk 2 dagen voor geplande wedstrijd) aan organisatie.

18* Wedstrijddagen Zomeravondvoetbal 2022:

Vrijdag 10 juni,
Vrijdag 17 juni,
Reserveavond 24 juni
Laatste speeldag zaterdag 2 juli        

19* Speeltijden:

Vrijdagen 19.45 en 20.30 uur.
Zaterdag 2 juli (16:15) 17.00 en 18.00 uur.

De organisatie van de Zomeravondenvoetbal 2022 wenst u een gezellig en sportief toernooi toe!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!