F-Pupillen (najaar), F1, 2e klasse 15

13 november 2010 8:30

Jiewan Sewdoelare

Beste spelers van de F1,

Vandaag speelden we tegen Focus F1, en we wisten dat dit een zware wedstrijd zou gaan worden.

In de eerste helft vonden we jullie eigenlijk best wel sterk spelen, oke we kregen wel een paar tegen doelpunten, maar de bal liep lekker rond.

In de 2e helft ging het allemaal wat moeizamer, maar echt niet slecht hoor, Focus F1 is een sterke tegenstander.

Gelukkig wist Dani toch nog een doelpuntje te scoren, waardoor de einstand van deze wedstrijd 1-7 is geworden.

Even nog een compliment naar onze keeper Max, deze heeft zeker 10 of meer prachtige reddingen gemaakt, Max als we jouw niet hadden dan?????

Jongens, uiteraard hebben jullie je allemaal weer voor de volle 100% gegeven, wij hebben in ieder geval weer genoten.