Cor Bladt

Beste spelers van de F1,

Vandaag speelden we tegen Fair Play F1.

Na 4 minuten spelen scoorde Dani 1-0, uit een mooie voorzet van Damian.

Waarna er een paar minuten later een prachtig doelpunt van Damian volgde, hij scoorde in 1 keer vanuit een hoekschop, super doelpunt.

Na een paar goede reddingen van Max, lukte het de tegenstander toch om 2-1 te scoren.

Na de tweede helft een prachtige actie van Kyra die de bal hard en beheerst in goal wist te krijgen.

Daarop volgde enkele schoten van Marwan en Kyra die net naast gingen, op weg naar ons goal, maakte de tegen stander hands, scheidsrechter Cor gaf voordeel waarop Dani de bal als een speer meenam en oog in oog met de keeper van de tegenpartij kwam te staan, Dani scoorde 4-1.

De tegen standers kregen op het eind nog een mooie actie waaruit nog een tegendoelpunt kwam, dit was tevens de eindstand 4-2.

Jongens we hebben vandaag weer een mooie wedstrijd gezien, met een steeds beter wordend middenveld, Stephon, Brayan,Hatim en Gast speler Marwan.

Iedereen weer bedankt voor zijn inzet van vandaag, tot maandag.