F3 Wedstrijdverslag – 25 september 2010

MSV-19 F3-Vriendenschaar F3 : 6-2

Zaterdag 25 september gaan we uit tegen MSV-19 F3 in Montfoort, we zijn nog nooit in Montfoort geweest dus best spannend

We beginnen 15 minuten te laat (11.00 uur), omdat het veld niet beschikbaar is.

We spelen 8*8, zodoende spelen we vandaag met twee spitsen, Jelmer en Omar. Op het middenveld Joas en Ahrend, vlak daarachter in het midden Hidde en buitenkant verdediging Dylan en Yannick.

Dani staat de eerste helft op doel en Steijn is onze eerste reserve.

MSV gaat er direct goed in en een hoektrap van MSV wordt door Dylan goed afgeblokt. Omar en Jelmer weten elkaar al snel te vinden en een samenspel van Joas, Jelmer en Omar levert en schot op doel van Omar op, helaas niet raak.

Dan volgt er een goede redding door Dani, een goede kans voor MSV.

Vervolgens Vriendenschaar aan de bal Omar zet voor, Jelmer schiet maar hij wil er niet in, hij gaat net naast.

We wisselen Steijn met Dylan en Dylan praat me bij. We moeten meer over de zijkanten gaan spelen volgens hem. Ik knoop dat goed in mijn oren, voor als het rust is.

MSV neemt en corner en Dani mist het is 11:10 en 1-0.

Dan zijn we wat van slag en 1 minuut later is het 2-0. MSV gaat in de aanval, in eerste instantie heeft Dani hem, maar dan gaat hij er toch in.

Weer 3 minuten later 11:15 uur schiet MSV de bal over onze verdediging heen en scoort 3-0.

Weer wordt MSV gevaarlijk, maar Dani staat zijn mannetje en ruimt keurig op, dan gaat het weer mis en hij gaat er via de zijkant in, Dani kan er niet bij. 11:16 uur en het is 4-0.

Hidde vangt op het middenveld de bal op MSV neemt hem over en schiet zijkant net.

Dan om 11:20 uur is het spannend Joas en Jelmer zoeken hun weg richting doel MSV, Omar schiet en hij zit. Het is 4-1. we zijn weer terug in de wedstrijd.

De tweede helft zetten we Dylan op doel, Ahrend wordt onze wissel. We hebben even een goed gesprek met zijn allen en bespreken, dat we de tweede helft meer via de buitenkanten moeten gaan spelen. Het gaat dan ook de tweede helft stukken beter. Dani laat al zijn frustraties voor de 4 doorgelaten ballen langs zich af glijden en heeft 120% inzet. Steijn speelt goed over met Joas en Jelmer kan hierdoor een schot op doel lossen, maar jammer genoeg niet raak.

Om 11:34 uur gaat er een naar balletje via de paal in ons doel, Dylan is kansloos. Dat maakt de stand 5-1

Omar probeert nog een schot op doel, die beland in de handen van de keeper. Een schitterend genomen Corner van Dani wordt niet aangenomen, Dani moet dan opruimen en ook Jelmer ziet een schot op doel in de handen van de keeper belanden. Wat is er toch met ons, zoveel kansen, maar hij gaat er maar niet in.

Dani geeft voor aan Omar, maar het schot van Omar is te zacht.

We wisselen Ahrend voor Joas. Yannick zijn veters zijn los en Joas gaat er weer voor even in, tot beide veters van Yannick gestrikt zijn. Dan Dani met Hidde, Hidde zijn schot gaat ver over.

Om 11.37 scoort MSV nog een keertje door een schot op doel, waar Dylan met geen mogelijkheid bij kan.

Weer een voorzet van Dani richting Jelmer, mis.

MSV wordt weer gevaarlijk, maar door een goede verdediging van Steijn, Yannick en Dani loopt dit goed af.

Jelmer neemt een Corner en Joas schiet naast. Dan Jelmer nog een keer, weer in de handen van de keeper.

Om 11.45 ziet Jelmer eindelijk zijn pogingen lukken en hij ziet trefzeker in, 6-2.

Steijn is goed op dreef en laat zich door de tegenstander niet op zijn kop zitten, keer op keer weet hij de bal af te troeven van de tegenstander en richting Yannick te manoeuvreren.

We sluiten de wedstrijd af met een 6-2 nederlaag, maar hebben fel en goed gespeeld, volgende keer beter.