Vriendenschaar JO17-3 - Vriendenschaar JO17-4

75'

B-Junioren (voorjaar), B4, 3e klasse 39

10 april 2010 14:00

De dag na het feest
Ondanks dat de wedstrijd om 14u begon, was het te merken dat een flink gedeelte van beide teams naar het 16+ vriendenschaar feest was geweest.
B4 kwam maar traag op gang en stond dan ook verrassend snel achter.
Nick P was duidelijk op jacht naar de topscorerspositie en ging daarbij voor de doelpunten. Het eerste was dan uiteindelijk (slaagkans 1 op 3) voor hem.  Na een lange solo van Nick P kon Edwin een paar minuten later een tweede doelpunt maken.
met een 3-1 voorsprong gingen ze de rust in. De aanwezigheid van Cedrics ouders gaf hem nog meer vleugels. Er werd weer gevlogen, gedold en mooie voorzetten gegeven. Cedric kon zelf een keer scoren en liet Nick nog een keer scoren.
Het aantal vrijwillige wissels groeide tijdens de wedstrijd. Vermoeidheid, dan wel gebrek aan slaap of een overdaad aan dansen en drank deden menigeen roepen om Hans ("mag ik er uit..")