Vriendenschaar C1 geeft het in de eerste helft weg.

Vriendenschaar JO15-1

2 - 3

Meern De C1

8'
... (schot)
21'
... (schot)
27'
... (schot)
33'
Anouar Hajou (penalty)
52'

Competitie

C-junioren zaterdag, C1, 2e divisie B

Datum

12 maart 2016 12:00

Scheidsrechter

Hopman, F.J.

Accommodatie

Sportpark Fazantenkamp
Fazantenkamp 619
3607DK
MAARSSEN
tel. 0346-562911

Vriendenschaar C1 – De Meern C1 2-3

Heerlijk weer, veel publiek en een leuke tegenstander waar je 100 % van wilt winnen; kortom alle ingrediënten om er een leuke pot van te maken....... Maar het liep toch iets anders dan verwacht!!!!

Vriendenschaar werd in de eerste helft compleet overlopen door De Meern. In plaats van druk vooruit te zetten liep het team juist achteruit en hier profiteerde De Meern uitstekend van..... Door eigenlijk op een hele makkelijke manier de goals weg te geven stond het na een half uur al 0-3... En dan zakt de moed je wel in de schoenen!!! Maar er kwam nog een wederopstanding... twee minuten voor rust een goede aanval over de rechterkant en Desley geeft een niet te missen voorzet aan Gill, die dit kadootje dan ook omarmde en er 1-3 van maakte.

De tweede helft toch een ander beeld van de wedstrijd; Vriendenschaar stroopte de mouwen toch wat meer op en ondanks het feit dat De Meern meer kilo's in het veld bracht leek het erop dat de C1 fysiek en conditioneel sterker werd!! Halverwege de tweede helft werd Anuar in de 16 meter aangespeeld waar hij onreglementair werd aangepakt en waarop de, overigens prima leidende, scheidsrechter een strafschop toekende welke door Anuar zelf onberispelijk werd ingeschoten 2-3!!!

Hierna nog een laatste 20 minuten waarin Vriendenschaar via Nawfal nog had kunnen scoren maar gezien de hele wedstrijd zou dit niet helemaal verdiend geweest zijn, maar wel lekker natuurlijk.....

Gezien de uitslagen maar zeker ook ons eigen spel kunnen we concluderen dat Vriendenschaar met de C1 zeker thuis hoort in de 2de Divisie en dat er in de resterende wedstrijden echt nog wel een aantal punten behaald zullen gaan worden; te beginnen volgende week bij TSC in Oosterhout......

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!