65'

C-junioren, C1, Groep 1 22

22 augustus 2015 11:00

Langenberg, J.

Na een goede warming-up en nog wat peptalk voor de wedstrijd van de totale begeleiding (Henk, Chris, Tolunay en Roger) begon de C1 furieus aan de wedstrijd.

Vanuit veel ervaring weten we dat CDW een uiterst lastige tegenstander kan zijn!!! Binnen 2 minuten de eerste corner van Huseyin en bij de 1ste paal kwam Mark inlopen en hij kopte snoeihard de 1-0 binnen.

CDW was hierdoor behoorlijk van slag en daar profiteerde de C1 optimaal van. Een goed opgezette aanval over de rechterflank werd via Desley omgeturnd tot de 2-0 en een heerlijke vlotte aanval over links werd via een goede actie van Nawfal bekroond.met een fraaie goal, 3-0 en nog maar helemaal 8 minuten gespeeld!!!

Dit ging allemaal vrij makkelijk en er werd ook vanwege het warme weer wat gas teruggenomen. Rond de 17de minuut werd door de uitstekend leidende scheidsrechter Joey Langeberg een extra drinkpauze ingelast. Dit kwam met name CDW goed uit want vlak hierna werd het via een kluts en matig uitverdedigen 3-1 (leermomentje). Gelukkig was dit ook direct het signaal om weer ten aanval te trekken en via een prima individuele actie van Nawfal werd het vlak voor rust 4-1!!!

De tweede helft begon zowaar nog furieuzer dan de eerste helft want direct vanaf de aftrap ging de bal naar rechts welke voor getrokken werd en wederom was het Nawfal die zijn derde treffer maakte en de stand naar 5-1 tilde. 5 Minuten later een misverstand tussen Lukas en zijn verdediging dat koeltjes door een aanvaller van CDW werd afgestraft 5-2....

Na die tegengoal ging onze C1 pas echt voetballen; inspelen, kaatsen en openen naar de andere kant, kortom bewegen zonder bal en altijd proberen de derde man in te spelen!!!! Mooi en leuk om te zien voor zowel supporters en begeleiding maar zeker ook om het zelfvertrouwen van de jongens wat op te krikken!!! Via nog twee prima treffers van Gill werd de eindstand van 7-2.bereikt

Het was een leuke pot, tegen een sportieve tegenstander met een uitstekende scheidsrechter en geweldig weer. Op naar de volgende tegenstander in de beker; a.s. dinsdagavond 25 augustus uit bij JSV Nieuwegein aanvang 18:45 uur.