25'

C-Junioren C1, Hoofdklasse C

28 november 2009 12:00

Loermans, M.C.J.

Vandaag toch een wedstrijd ondanks het slechte weer, maar we hebben kunstgras dus kan er eigenlijk altijd wel gespeeld worden. Laren C1 stond een stukje boven ons en we misten de nodige spelers. Obbe verrekte enkelbanden, Michel en Manel uitgevallen door ziekte, moesten we met de nodige aanpassingen aan de wedstrijd beginnen. Abdila Hatungimana en Lionel v Oorschot vielen vanuit de D1 in en Mike Labots vanuit de C3.
We begonnen de westrijd met een minuut stilte voor de Opa van Martijn die afgelopen dinsdag was overleden.
We begonnen goed en al gelijk in het begin hadden we een grote kans via Ilias. Hij schoot alleen wat voorzichtig in. Niet veel later maakten we verdedigend een grote fout door iets te veel te willen voetballen en dat werd onberispelijk afgestraft door Laren 0-1.
De jongens pakten het gelijk weer goed op en bleven druk uitoefenen op de tegenstander en in de 14" minuut werd Abdila de diepte ingestuurd en ronde gelijk goed af. Abdila was in de eerste helft een wesp in de verdediging van Laren en bleef steeds gevaarlijk. In de 25" minuut schoot hij van dichtbij op tegen de lat en Martijn schoot de afvallende bal gelijk in de touwen. 2 -1 voor en er is niks mooiers dan te scoren voor je opa.
Laren was nog 1x gevaarlijk met een schot op de lat, maar verder stonden we helemaal goed.
De 2e helft was minder, maar we hebben prima stand gehouden. Tolunay en Lionel hadden ook een prima invalbeurt. De laatste minuten van de 2e helft speelde Laren 100% op de aanval, maar Vriendenschaar hield stand, ondanks dat het nog spannend werd. Een prima overwinning die hard nodig was en dank aan de invallers die het prima hebben gedaan.