...
69'

C-Junioren C1, Hoofdklasse C

7 november 2009 13:00

Vriendenschaar mocht aantreden tegen Hercules en op papier was het een zware tegenstander. Wat zouden de jongens deze week op het veld laten zien?

Er is de afgelopen veel getraind en vooral is de nadruk gelegd op het plezier, want dat is immers het belangrijkste om goed te kunnen presteren. 3x per week trainen doen we nog een paar keer en dan gaan we weer gewoon naar 2x, maar het is duidelijk even nodig en het heeft zijn vruchten afgeworpen in het veld.

Tegen Hercules werd heerlijk voetbal gespeeld. In het begin ging de wedstrijd nog op en neer en had Beau in de 3" een geweldige redding en hield Vriendenschaar goed in de wedstrijd met heerlijk combinatie voetbal en veel druk op de tegenstander leek er een verrassing in de lucht te zitten, helaas niets was minder waar. Vriendenschaar wist de mogelijkheden en kansen niet te benutten en het tegendoelpunt viel ook uit een standaard situatie. Beau timede verkeerd en kon niet bij de bal en stonden we  op slag van rust met 0-1 achter.

De 2e helft was Vriendenschaar heer en meester op het veld en dat leidde ertoe dat we een penalty kregen, nadat Manel was neergehaald binnen de 16. Na wat discussie wie de penalty ging nemen ging Martijn achter de bal staan en schoot helaas te zwak in, wat eigenlij wel paste in het beeld van de wedstrijd. De kansen die we kregen werden niet benut. Ipv bij de pakken neer te gaan zitten bleef Vriendenschaar voetballen en ging toch op zoek naar de gelijkmaker. Helaas viel op een gegeven moment de 0-2 uit het niets, waarbij er nogal wat discussie was of het een buitenspel goal was al dan niet. De scheidsrechter negeerde in ieder geval het vlaggen van de grensrechter en Hercules maakte dankbaar gebruik van de ene kans die ze hadden. Vriendenschaar bleef op zoek gaan naar een goal, maar in de laatste minuut was er weer een uitval en wederom raak 0-3. Al met al een teleurstelling , maar aan de kant hebben we sinds lange tijd weer lekker combinatie voetbal gezien en de volgende keer gaan we wel de kansen verzilveren. Een compliment voor het mooie voetbal en jammer van de uitslag!