B3: kam-pioenen, kam-pioenen, kam-pioenen!

0 - 4

Vriendenschaar JO17-3

B-junioren zaterdag, B3, 3e klasse 43

20 april 2013 12:45

B3 helemaal officieel kampioen. Met nog een wedstrijd te spelen was een puntje genoeg om de concurrentie op achterstand te zetten. In de tweede minuut schoot Ties op aangeven van Stephan raak. Het publiek, ruim aanwezig en aangevoerd door Ton, overwoog ' tien-tien-tien' te scanderen, maar dat zou wel erg onaardig zijn naar de tegenstander. Vervolgens ontspon zich een vrij slaapverwekkende vertoning. De ruststand was 0-1.

Na de rust werkte de wind in ons voordeel en al snel werd het 0-2 door Shaquille en 0-3 door Elias. Intussen raakte de B3 drie keer de paal en de lat. In de 78e minuut trof topscorer Stephan - onder toeziend oog van de ingevlogen opa - voor de vierde keer doel.

Direct na afloop werd het kampioenschap gevierd, eerst op het veld en daarna in de kleedkamer, met veel bier en gezang. Na afloop werd het feest voortgezet tot in de kleine uurtjes bij Brandon thuis.