55'
67'

C-Junioren C1, Hoofdklasse C

31 oktober 2009 10:30

Vandaag stond een wedstrijd tegen CDW op het programma. CDW een ploeg met veel voetbal en niet zo fysiek als andere tegenstanders. Vriendenschaar moest Manel thuislaten vanwege ziekte.

De wedstrijd was niet van een hoogstaand niveau en dat gold voor beide partijen. Verder bleek Mitchel niet lekker te zijn en werd al snel in de eerste helft vervangen door Dyon. Eigenlijk is er weinig te vertellen. Geen hoogstaand voetbal en veel fouten in de passing.

De tweede helft moest beter vonden we allemaal en Vriendenschaar ging dat ook proberen, maar niets was minder waar en stond Beau gelukkig goed op zijn plaats. In de 41' minuut werd Thom gewisseld voor Alperen. En langzaam kwam Vriendenschaar wat beter in het spel.

In de 52' minuut was het raak. Twan speelde zichzelf vrij en verraste de keeper door in de korte hoek raak te schieten 1-0. Er was hoop, maar die was van korte duur. Binnen 3 minuten had CDW de gelijkmaker binnen door slecht uitverdedigen tijdens een corner. Daarna ging het steeds minder en kwam Vriendenschaar onder druk te staan, waardoor Dyon een keer moest ingrijpen en geel incasseerde en even later was het weer raak. Het ging mis op het middenveld en dat resulteerde in de 2-1 voor CDW.

Komende week maar weer lekker trainen met elkaar en op naar een beter resultaat.