73'
76'

B-Junioren (najaar), B3, 3e klasse 26

10 november 2012 14:30

Twee kantjes met doelpunten en assists. Het resultaat tegen FC De Bilt is zodanig dat we hoge ogen scoren op minst gepasseerde doelman, meest scorende ploeg, topscorer van de club en wat al niet. Jullie verslaggever heeft er een dagtaak bij om alles netjes bij te houden met als gevolg kramp in de vingers. Check wel of alle assists kloppen en ook de tijdsaanduiding.

Goed, het was koud en modderig, maar binnen een minuut passte Wout naar Brandon en bouwde zo de eerst aanval op. Toen SMS´te Shaquille waar we waren, want natuurlijk wilde hij ons wel aanmoedigen, ook al was hij geschorst. Ties onderschepte de aftrap van De Bilt en schoot de bal naar voren,via via  resulterend in 0-2. De volgende aftrap werd kundig door Santino onderschept: de opmaat voor 0-3. Toen kwamen de meegereisde supporters uit de bosjes tevoorschijn, verbaasd over de stand. Max kon worden gemist, omdat de verdediging met twee vingers in de neus overeind bleef. De enige corner van de Bilt belandde in het zijnet. Sneu.

Volgende week de enige wedstrijd die er echt toe doet: die om het kampioenschap tegen Hercules.