Shaquille de With (scrimmage)
52'

B-Junioren (najaar), B3, 3e klasse 26

3 november 2012 15:15

Na 11 jaar met de jongens voetballen, vond Larissa het tijd voor een definitieve switch naar de meiden. Deed wel een beetje pijn. Maar er zijn grenzen aan de hoeveelheid tijd die je op een sportveld kunt doorbrengen en als je merkt dat je er last van krijgt, dan getuigt het van wijsheid als je een keuze maakt. De laatste wedstrijd met de B3 was een klinkende 5-1 overwinning op Desto, met een terechte applauswissel voor Larissa.

De wedstrijd was niet echt spannend, hoewel tegenstander Desto wel weerstand bood. Veel uitgespeelde kansen waren er het eerste half uur niet, wel veel goede mogelijkheden. Totdat in de 32ste minuut Stephan de ban brak door te scoren.

Na de rust speelde de wedstrijd zich geheel op de helft van Desto af. Slechts eenmaal was er gevaar, maar de dwarrelbal van Desto belandde op de paal.

Na afloop verzamelden we bij Brandon thuis, voor zijn 16e verjaardag. Wat een geweldige BBQ was dat en goed dat we er met zo velen waren. Hopelijk kunnen we ook nog een paar spelers uit andere teams vinden om de reis naar Denemarken te realiseren, dan wordt dit helemaal een geslaagde dag.