4'
24'

C-Junioren C1, Hoofdklasse C

17 oktober 2009 12:00

Beetje later dan normaal een verslag, maar afgelopen weekend konden de jongens aantreden tegen OSM 75 en op papier zou dit een wedstrijd moeten zijn waarbij we punten zouden moeten kunnen scoren.
Vriendenschaar begon sterk en zette gelijk druk en scoorde prompt in de 4e minuut de 1-0 via Manel die goed doorkwam. Daarna ging Vriendeschaar op zoek bnaar de tweede treffer en de kansen waren er ook volop. Kopbal Twan, schot Anass en nog een handvol mogelijkheden dienden zich aan.
Na een minuut of 20 sloeg de westrijd volledig om en gaf Vriendenschaar ruimte weg, waardoor de tegenstander met een mooi schot de gelijkmaker binnenschoot. Na deze domper kwam Vriendenschaar niet meer in zijn spel. Willem wisselden nog flink, maar het mocht niet baten. Bram Maessen (C3) deed het prima als invaller, maar kon ook niet het verschil maken.
Het gelijke spel voelde een beetje aan als verloren duel, maar desondanks hebben we er toch een punt aan over gehouden. Komend weekend kunnen we oefenen tegen LRC en de maandag eriop tegen Focus, kijken of de boel weer scherp te krijgen is.
De volgende wedstirjd tegen CDW is weer een kraker, dus dan kunnen we weer vol aan de bak, want een ding is duidelijk geen enkele wedstrijd gaat vanzelf, we zullen er met elkaar voor moeten knokken.