30'
36'

F-Pupillen beker poule, F1, Groep 1 83

24 september 2011 9:30

Vandaag moest de F1 haar tweede bekerwedstrijd spelen tegen het altijd lastige Focus '07. Na een 7-2 overwinning op VVIJ en een 3-3 gelijkspel tegen DOVO zat Vriendenschaar vol vertrouwen naar de Stadsderby.

Vriendenschaar speelde de eerste helft voornamelijk op de helft van de tegenstander en had ook het betere van het spel. Er waren enkele goede afstandschoten, maar dan stond de keeper, die zeer goed keepte, in de weg. En als de bal er aan de ene kant niet invliegt dan valt de bal aan de andere kant. Zo kwam Focus ook op de 1-0 voorsprong. Vriendenschaar kon de gelijkmaker niet in de eerste helft maken en zo gingen we de rust in met een achterstand.

In de tweede helft bleef Vriendenschaar op de helft van de tegenstander spelen en creerde zo ook wat kansen. Damian Hol kon, na een schot van Omar die terugkaatste van de keeper, scoren en zo was de zeer goede keeper van Focus toch geklopt. kort daarna maakte Damian de 1-2. Focus was een aantal keer gevaarlijk met wat hoge ballen naar onze verdediging, maar Luke, Kevin en Manu stonden goed op te letten. Een paar minuten voor scoorde Vriendenschaar de 1-3 (en je raad het al) van de voet van Damian Hol.

Super gedaan jongens! Goed gevoetbald. Er zijn nog een paar kleine dingetjes die wat beter kunnen. Gefeliciteerd en geniet nog even van het weekend. Tot dinsdag!