40'

F-Pupillen (najaar), F1, 1e klasse 12

17 september 2011 9:45

17/9/2011 DOVO F1 - Vriendenschaar F1 3-3

Vriendenschaar F1 heeft vandaag haar eerste punt in de competitie gehaald. Na hard werken konden ze terug komen van een 3-1 achterstand tot een 3-3 eindstand.

Vriendenschaar begon goed aan de wedstrijd en de spelers stonden allemaal op de goede plaats. Er werd samen verdedigd en samen aangevallen. Het eerste doelpunt van DOVO viel dan ook in de 5e minuut plotseling. Maar Gelukkig scoorde Damian in de 13e minuut de gelijkmaker.

In de tweede helft scoorde DOVO in de 25e en 33 minuut en kwam op een 3-1 voorsprong. Vriendenschaar bleef goed voetballen en dat beloonde in een goal van Manu (met zijn linker, vorige week deed Damian dat ook al). In de laatste seconde scoorde Damian dan ook de zeer verdiende gelijkmaker en bepaalde de eindstand in een 3-3.

Jongens, gefeliciteerd met het eerste punt. Jullie hebben hard gewerkt en goed gevoetbald. Volgende week staat er weer een nieuwe wedstrijd op het programma.