35'

F-Pupillen beker poule, F1, Groep 1 83

3 september 2011 9:00

3/9/2011 Vriendenschaar F1 - VVIJ F5 7-2 (BEKER)

Vandaag moest Vriendenschaar F1 dan eindelijk hun eerste 'echte' wedstrijd spelen tegen VVIJ F5.

We begonnen aan de wedstrijd zonder Kevin die in Duitsland was. VVIJ begon sterk en scoorde al vlot in de wedstrijd na een mooi schot van afstand. Maar Vriendenschaar speelde goed voetbal. Er werd goed gecombineerd en er was altijd wel een mannetje vrij. Daardoor kon Sander al snel de gelijkmaker scoren en twee minuten daarna zelfs de 2-1. Vriendenschaar speelde goed op de helft van de tegenstander en had achterin Luke staan die alle ballen van VVIJ kon oprapen. In de 15e minuut maakte Omar de 3-1 door een mooi schot. En Redouan maakte vlak voor rust nog de 4-1.

In de tweede helft werd het spel van de eerste helft weer voortgezet. De jongens konden goed de vrije man vinden en er waren hier en daar mooie aanvallen. De 5-1 kwam dan ook van de 'LINKER' voet van Damian. Vriendenschaar ging er daarna iets te makkelijk over denken en liet VVIJ een beetje voetballen. Maar Senna zat goed op te letten en maakte een geweldige redding. Iets later scoorde VVIJ, kansloos voor de keeper, 5-2. Maar toen was Sander er die zijn Hattrick maakte met een kopbal op de corner van Damian. Cameron bepaalde echter de eindstand 7-2 met een mooi schot in de hoek.

Vergeleken met vorige week was deze wedstrijd veel beter. Er werd veel beter gecombineerd en er zijn ook veel meer kansen gecreeerd. Jongens, goed gevoetbald. Volgende week twee keer trainen en dan onze eerste competitiewedstrijd tegen Houten F1. Nog een fijn weekend!