56'

C-Junioren beker poule C1, Groep 1 48

29 augustus 2009 9:00

Arnhem, W.D.M. van

Hoe kun je een gewonnen wedstrijd uit handen geven? Dat kunnen degenen zeggen die naar deze wedstrijd hebben gekeken.

Vriendenschaar C1 begon meer dan uitstekend aan de wedstrijd en speelde continue op de helft van de tegenstander. Vele mogelijkheden dienden zich aan om te scoren, maar niets leidde tot een goal. Schoten die net naast gingen of op de keeper stranden. Een prachtige kopbal van Ilias op de paal, maar uiteindelijk wist Annes op aangeven van Twan de 1-0 van afstand binnen te schieten. Daarna werd nog een grote kans gemist en was het rust.

Na de rust ging Vriendenschaar vrolijk verder en er volgde al vrij snel een kans voor Martijn en even later schoot Tolunay de bal op de paal. Daarna viel de 2-0 door een goede actie van Mitchel op het middenveld en Twan kon toen droog en laag inschieten.

Het goede spel ging nog even door en toen....

Het leek wel of iedereen dacht dat ze al gewonnen hadden. Er werden fouten gemaakt op het middenveld, niemand joeg meer op de bal met als gevolg dat er vrije trappen kwamen ivm te laat ingrijpen en binnen 8 minuten was de tegenstander via 2 vrije trappen en verkeerd ingrijpen in de verdediging op een 3- 2 voorsprong.

Een ding is zeker, dit is een goede les geweest voor de jongens  dat je pas gewonnen hebt na het laatste fluitsignaal en dat je t/m de laatste minuut moet werken om te winnen.

De deceptie was groot bij de jongens, maar volgende week gewoon weer opladen voor de 1e competitie wedstrijd, want voetballen kunnen ze!