38'
65'

C-Junioren beker poule C1, Groep 1 48

27 augustus 2009 19:00

Een echte derby was het weer tussen Vriendenschaar en Focus. De C1 mocht op bezoek bij Focus voor een bekerwedstrijd.

Iedereen was er klaar voor en Willem had iedereen op scherp gezet. Vriendenschaar begon goed aan de wedstrijd maar helaas door een fout viel toch het eerste doelpunt in het voordeel van Focus. Dit was ook gelijk het moment dat er een tandje werd bijgezet. Door goed combinatie spel scoorde manel in de 14e minuut weer gelijk en gelijk na de aftrap pakte Vriendenschaar de draad weer op en wederom met goed combinatiespel viel de 1-2 door Twan en drie minuten was het weer Twan die doel trof. Vriendenschaar ging door maar door een fout op het middenveld kon Focus de bal oppakken en 2-3 scoren.

Tijdens de rust werden de jongens weer op scherp gezet want in de 1e helft had het gemakkelijk al 5 of 6-2 kunnen staan, maar de 100% kansen werden niet verzilverd.

Helaas weer door een foutje stond het gelijk na rust weer gelijk. Vriendenschaar zette de volledige 2e helft aan en speelde op de helft van Focus, maar het verlossende doelpunt wilde maar niet komen. Kansen voor Ilias, Manel en een schot van Tolunay op de lat waren niet succesvol. Uiteindelijk scoorde Twan de winnende treffer door zich op een handige manier vrij te spelen. De ontlading was groot bij de spelers en zaterdag wacht alweer de volgende bekerwedstrijd tegen Jonathan.