F-Pupillen (voorjaar), F3, 3e klasse 48

16 april 2011 11:00

Basim Almas

De laatste wedstrijd van het seizoen.

Vandaag thuis tegen Sporting 70 F3. Ook tegen deze ploeg gingen we de vorige keer met een overwinning naar huis. Om 11.04 uur begint de wedstrijd. Basim fluit vandaag de wedstrijd. Jamy begint in het doel en Steyn en Dylan zijn onze eerste wissels.

Een vrije trap van Dani gaat bijna het doel van Sporting in. Jelmer krijgt een kans, die ook hij mist. Dan Dani weer om 11.06 uur schiet hij de bal koel in het doel van Sporting 0-1. Maar Sporting gaat er gelijk vandoor en 1 minuut later is het 1-1. Jelmer om 11.09 uur 2-1, hij gaat ervandoor en schiet keihard raak.

En in dezelfde minuut scoort Jelmer weer, dit keer uit een prachtige voorzet van Omar. Het is 1-3.

Hidde probeert het ook 2x met een mooi schot, helaas zijn beide pogingen mis. Dan weer een prachtige voorzet van Omar op Jelmer, deze probeert met rechts te schieten, helaas heeft hij daar nog niet zoveel kracht in als in zijn linker voet.  Omar komt nog met een prachtig schot op doel, helaas mis. Dan gaan we wisselen. Dylan voor Joas en Steyn voor Yannick. Er volgt een botsing van Dani met een speler van Sporting (Koen). Er wordt Sorry gezegd en Koen krijgt een vrije trap. Hij schiet keihard op ons doel, gelukkig is Jamy er ook nog en hij heeft hem. De derde corner op rij van Sporting, kopt Sporting op de doelpaal en even lijkt het gevaar geweken en zijn wij weer aan zet. Dani gooit in, naar Omar, deze schiet, helaas net over. Dan maakt Sporting hens en neemt Dani de vrije trap. Hij komt bij Jelmer voor de voeten, maar Jemer raakt hem kwijt aan Sporting. Hidde probeert het nog een keer, hij ziet niet dat Omar vrij staat en probeert te schieten, maar hij gaat naast. Dan pakt Hidde de bal af en gaat alleen op de keeper af, geen speler van Sporting te bekennen, deze moet erin, maar helaas, Hidde schiet hem ver langs. Koen van Sporting krijgt een bal in zijn gezicht, hij krijgt een vrije trap, die Jamy gelukkig heeft.

Rust.

We hebben een bere eerste helft gespeeld, en waren vooral op de helft van Sporting te vinden. We vragen de jongens dit vooral zo vol te houden. Blijven jagen en de baas zijn over de wedstrijd. Om 11.27 uur fluit Bassim voor het begin van de tweede helft. Dylan gaat op doel en Dani en Jamy als wissel. We zetten Steyn op de plek van Dani. Sporting zorgt voor gevaar voor ons doel, gelukkig heeft Dylan hem. Koen van Sporting schiet heel hard, maar ook heel hoog over. Steyn probeert het ook een keer, een mooi schot op doel, helaas in de handen van de keeper. De bal rolt terug het veld in, Omar rent ernaartoe en schiet, maar doordat hij ten val komt gaat hij naast. Een ingooi van Steyn komt bij Sporting terecht en zij scoren om 11.32 uur 3-2.  We wisselen weer, Dani op zijn gebruikelijke plekje, Steyn door naar de spitspositie van Jelmer en Jamy wisselen we voor Hidde. Om 11.40 uur is het 3-3 Sporting zet de goal op naam van Robin, ik heb gezien, dat Yannick hem niet kon houden en dat hij via zijn voet het doel inrolt. We zien nog een mooi schot van Steyn. Om 11.44 uur is het 3-4 en om 44.47 uur is het 3-5.

We hebben de wedstrijd jammer genoeg de tweede helft uit handen gegeven en hierdoor onze winst verspeeld. Helaas niets aan te doen, we hebben verloren, maar zeker de eerste helft historie geschreven, jullie speelde als echte profs. Klasse! Dit was onze laatste wedstrijd van dit seizoen. We speelden twee klasse hoger dan vorig jaar. We zijn geen laatste geworden, hebben duidelijk meer doelpunten gemaakt en ook veel minder tegendoelpunten geïncasseerd. We kunnen dus met recht zeggen: we gaan vooruit en daar doen we alles voor. Bedankt voor jullie energie, inzet, teamspirit en doorzettingsvermogen. Nico: jij ook bedankt, door jouw training op maandag, zien we de jongens duidelijk vooruit gaan. 15 mei een uittoernooi en 22 mei thuis bij Vriendenschaar. Geniet van jullie vrije zaterdagen.