Home

Zestien ploegen vandaag toch in actie

Gisteren, 22 januari 15:00  Op deze 'corona-zaterdag'- hoe vaak nog ? - kwamen toch nog zestien teams op onze velden opdagen voor een onderling partijtje voetbal of voor een training. meer »

193x gelezen

Bericht van de kledingcommissie

21 januari 8:00  De kledingcommissie laat het volgende weten:meer »

270x gelezen

Programma komende zaterdag 22 januari

20 januari 15:15  Ieder team kan momenteel gelukkig trainen op de gebruikelijke doordeweekse tijden, waarbij kantine en kleedkamers bij Vriendenschaar momenteel nog gesloten blijven. Iedereen snakt naar verdere verruiming van de mogelijkheden voor voetbal, maar komende zaterdag moeten we het nog doen met enkele onderlinge partijtjes.meer »

314x gelezen

Eerste elftal winter 1963 (Foto van de week)

18 januari 8:00  Het is vandaag op de kop af 49 jaar geleden dat Reinier Paping op 18 januari 1963 een barre Elfstedentocht won. Reinier Paping overleed in december vorig jaar op negentigjarige leeftijd. De hele winter van 1963 staat te boek als uitzonderlijk koud en langdurig. Hoe verging het toen ons eerste elftal?meer »

286x gelezen

We hebben er weer zin 'an'

15 januari 16:00  De versoepelingen die vrijdagavond voor de sport werden aangekondigd, zorgden voor de nodige opluchting. Al zijn we er zeker nog niet. In ieder geval zijn trainingen op de normale tijden weer mogelijk, voor senioren én voor de jeugd. Competitievoetbal zit er volgende week nog niet in, maar daarna? Wie weet... meer »

458x gelezen

Nieuwe coronamaatregelen en Vriendenschaar

15 januari 15:00  Iedereen heeft het waarschijnlijk wel gehoord: we mogen gelukkig weer allemaal trainen. Het trainingsschema van vóór de maatregelen geldt weer. Weet je niet meer wanneer je trainingstijden waren, check dat dan bij je eigen trainer. Er mogen ook weer onderlinge wedstrijden worden gespeeld.meer »

461x gelezen

Vriendenschaar aan de slag binnen Lokaal Sportakkoord

12 januari 14:30  Welke trainer je ook spreekt, ze hebben het allemaal over een gebrek aan motorische ontwikkeling bij kinderen en dit is bij onze vereniging niet geheel anders. Van atletiek tot aan hockey, van schaatsen tot aan voetbal. We zijn het er allemaal over eens: bewegingsarmoede onder kinderen is een serieus en groot probleem. Ondanks alle bewezen positieve effecten van beweging op de fysieke en cognitieve* ontwikkeling van jonge kinderen is er helaas weinig veranderd. meer »

437x gelezen

Junioren C2 seizoen 2005/06 (Foto van de week) (update)

10 januari 8:00  Uit ons archief toverden we een foto van de junioren C2 uit het seizoen 2005/06. Dit team stond bekend als ‘De Smaakmakers’. De naam ontleende het team aan het cateringbedrijf ‘De Smaakmakers’ van trainer/teamleider/André Rutting. meer »

515x gelezen

Jeugdspelers bieden burgemeester hoody aan

7 januari 19:30  Twee weken geleden was het dan zover. Drie jeugdspelers van Vriendenschaar, Mohammed, Nils en Omar, gingen op bezoek bij de burgemeester van Culemborg, de heer Gerdo van Grootheest. Zij mochten hem namens de Jeugdafdeling van Vriendenschaar een cadeau aanbieden. Namelijk een zogenaamde hoody, met daarop de sky-line van Culemborg zoals deze ook op alle wedstrijdshirts van Vriendenschaar voorkomt. meer »

376x gelezen

Vriendenloterij voor Vriendenschaar

7 januari 10:30  Wist je dat je met uw lot van de VriendenLoterij ook extra geld voor Vriendenschaar kunt sparen?meer »

214x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!