Home

Trimploeg 1993 (Foto van de week) (update)

Gisteren, 20 april 8:00  De trimploeg kan momenteel vanwege corona niet op zondag bijelkaar komen. De heren overschrijden ruimschoots de leeftijdsgrens van 27 jaar. Het onderling op zondag een balletje trappen is overigens wel een van de oudste activiteiten binnen onze vereniging. We laten dit keer de trimploeg uit 1993 zien.meer »

133x gelezen

Laat Rinus nou 'es door!

19 april 11:30  Sinds een aantal maanden is de toegang tot de velden verlegd naar de andere kant van ons clubhuis. En daar is ook een hek voor degenen die aangewezen zijn op een scootmobiel. Zoals onze Rinus Krabbers.meer »

266x gelezen

Thematrainingen in samenwerking met FC Utrecht

18 april 15:45  Vriendenschaar heeft een RAC-Ster samenwerking met FC Utrecht. Om deze samenwerking nog meer vorm te geven bezoekt aanstaande dinsdag 20 april de Head of Coaching van FC Utrecht, Jan van Loon, de trainingen van de O10 en O11 en op donderdag 29 april de trainingen van de meidenafdeling.meer »

193x gelezen

Het was toch maar een mooie voetbalzaterdag

17 april 21:00  Het blijft voorlopig nog 'behelpen' met al die vervangende activiteiten in plaats van competitievoetbal. Zelfs de wedstrijden om de Regiocup staan nog in de koelkast. Mooi voetbalweer was het bovendien. Deze dag stonden er drie selectietrainingen voor verschillende jaargroepen op het programma. Verder teamtrainingen en onderlinge wedstrijden.meer »

285x gelezen

Ook dit jaar geen toernooi om de Culemborg Cup

16 april 14:00  Helaas heeft de Commissie Culemborg Cup moeten besluiten ook dit jaar het toernooi geen doorgang te laten vinden. Hoewel er door clubs enthousiast is gereageerd, blijken er te weinig concrete toezeggingen te zijn om het toernooi te organiseren. meer »

115x gelezen

Programma activiteiten 17 april 2021

15 april 20:45  We gaan onverdroten verder met eigen activiteiten op zaterdag zolang de overheid de sport niet los laat. Dus trainen of onderling voetballen. Clubhuis en kleedkamers nog dicht helaas en ook geen publiek. Als we maar in beweging blijven.meer »

215x gelezen

Meidenvoetbal bij Vriendenschaar in de lift

15 april 14:30  In Nederland zit vrouwenvoetbal al jaren in de lift. Ook bij Vriendenschaar is dit de afgelopen tijd goed merkbaar. Vanaf het nieuwe seizoen (2021/2022) heeft de vereniging in elke leeftijdscategorie een of twee volledige meidenteams. meer »

130x gelezen

Het bruist bij Vriendenschaar

14 april 21:00  Met veel plezier zien we dat er weer veel activiteiten zijn bij Vriendenschaar. Het is mooi dat we buiten onze energie kwijt kunnen en dat ook een groot deel van onze senioren weer actief is op het veld. meer »

359x gelezen

Nieuws van de Sponsor- en Kledingcommissie

14 april 15:00  Afgelopen weken zijn Erika en Simone ( de Kledingcommissie) bezig geweest om alle jeugd vanaf 8 tot en met 12 jaar een nieuw wedstrijd tenue te laten passen. De jeugd van 13 tot en met 19 jaar hebben geruime tijd geleden al hun nieuwe wedstrijd tenue gepast en deze tenues liggen voor hen klaar. Heel begrijpelijk kregen wij vragen van trainers, leiders en ouders waarom er juist nu, in deze Corona tijd, zoveel geld uitgegeven wordt aan allemaal nieuwe tenues. De reden willen wij graag toelichten. Het zit zo: meer »

165x gelezen

Veteranen 1993 (3e update) (compleet)

14 april 12:00  Veteranen van Vriendenschaar staan samen met die van Fortitudo op de foto. De foto is zeker uit 1993, maar de precieze dag/datum konden we niet achterhalen.meer »

556x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!