Vrijdag 24 november, 2e ronde klaverjassen - C.V.V. Vriendenschaar

Vrijdag 24 november, 2e ronde klaverjassen

23 november 2023 11:15

FrW

Even ter herinnering.
Gelukkig weer een avond om naar uit te kijken. Vrijdagavond 24 november, aanvang 19:45 uur, is de kantine weer open en kunnen belangstellenden weer gezellig een kaartje leggen. De tweede ronde klaverjassen van dit seizoen wordt dan afgewerkt.

Bij de start van dit seizoen, vorige maand, kon Jan Schaap 22 paren op de deelnemerslijst noteren. Hij verwacht wel dat er op deze avond wellicht nog enkele paren bij zullen komen. Enkele vaste deelnemers moesten die avond namelijk om uiteenlopende redenen helaas verstek laten gaan. Want wie wil nu zo'n leuke avond missen. Zeker wanneer je van een spelletje klaverjassen houdt en de dames van de organisatie steeds hun best doen om het iedereen naar de zin te maken.

Op deze avonden is iedereen van harte welkom. U schrijft per koppel in, u wordt bij binnenkomst getrakteerd op koffie of thee en tijdens de avond wordt enkele malen door deze dames  Corine of Ariëtte rond gegaan met warme of koude snacks. Geen enkele reden dus om deze avond thuis te blijven. U hoort dan misschien ook nog bijzonderheden over de prestaties van het eerste elftal. Dus gewoon komen.

Tijdens de eerste avond werd de hoogste score behaald door het koppel Nathalie Trapman en Lien Pothuizen. Hierbij een kleine aantekening. Nathalie was helaas niet aanwezig zodat Rini Pothuizen, haar man, Lien aan de overwinning moest helpen. Dit koppel voert dus nu ook het algemeen klassement aan. Want ook dit seizoen wordt dit klassement bij gehouden. Er zijn dan wat prijsjes beschikbaar voor de winnaars van seizoen 2023-2024 die over zes speelavonden het hoogste puntenaantal weten te behalen.

Houdt het dus in de gaten, vrijdagavond 24 november is er klaverjassen. Graag wel tijdig inschrijven want we willen op tijd, zo rond 19:45, beginnen.
Bron: FrW
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!