Eerste elftal, nu met namen - C.V.V. Vriendenschaar

Eerste elftal, nu met namen

16 november 2023 21:00

HJ

Op 31 oktober jongstleden tekende Vriendenschaar een sponsorovereenkomst met Daka Sport & Lifestyle. Die omvatte drie reclameborden langs het hoofdveld, een waardebon voor de speler 'Man of the Match' en voetbalschoenen voor de 22 selectiespelers.

Ter gelegenheid hiervan werd in de overdekte tribune een elftalfoto gemaakt met daarbij op de voorgrond de sponsorborden.
Echter konden we op moment van plaatsing van het sponsorbericht niet de namen van de spelers en de staf van het eerste elftal leveren. Dat is nu wel het geval. Alle spelersnamen staan bij de foto vermeld. Ook bij de staf van het elftal - de voorste rij mannen in het zwart - zijn de functiebenamingen vermeld.  Daarmee wordt duidelijk wat al die mannen bij het eerste elftal doen. Aan de ondersteuning van de spelers kan het dit seizoen niet liggen.

Zie je de namen niet een-twee-drie bij de foto, dan hieronder dan nog eens de opsomming:
Achterste rij v.l.n.r. Ronan Hendriksen, Rens van Vark, Vincent Zuurmond, Bram Maessen, Jesper van Engen, Amine Lakhal, Ferris Harte, Damian Hol, Kevin Cnossen, Marwan Salama.
Middelste rij v.l.n.r. Max van Alphen, Jaffar Ahmidout, Karim el Ghoulbzouri, Jeffrey Koedam, Jesse van Piggelen, Stan van de Wiel, Michel Sprong, Corné Pieter, Daan Hurks, Leander Foldes, Dylan Staal.
Voorste rij v.l.n.r.: Marcel Uding (verzorger), Teus Zuurmond (grensrechter), Rody Honingh (keeperstrainer), Jordy Waroux (trainer-coach), Roger Waroux (assistent-trainer), Nico van Maurik (elftalleider), Rini Pothuizen (elftalleider), Youri Waroux (analist).
Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!