Vijftig jaar vrouwen- en meisjesvoetbal (deel 4) - C.V.V. Vriendenschaar

Vijftig jaar vrouwen- en meisjesvoetbal (deel 4)

24 mei 2023 8:00

LdeK/HJ

We zijn aangeland bij de laatste dag dat Vriendenschaar het vijftigjarig bestaan vierde van het vrouwen- en meisjesvoetbal. Dit deel 4 is de laatste van de reeks festiviteiten uit het weekeinde van 12 tot en met 14 mei 2023.

Laura de Kemp doet verslag van de zondag:

Na een geslaagde zaterdag was het nu de beurt aan de huidige voetbalspeelsters om het weekend goed af te sluiten. En dat is zeker gelukt! Deze middag stond in het teken van voetballen en gezelligheid tussen de meiden. Er zijn gemixte teams gemaakt en de spellen konden beginnen. Een hogehoed toernooi en leuke opblaasspellen. Het weer was perfect, maar de zonnebrand stond klaar en door het geweldige barpersoneel was er ook genoeg te drinken.

ster_verbeterd_2.jpeg

Tijdens de pauze hebben de meiden genoten van een heerlijke lunch mede mogelijk gemaakt door Jumbo Culemborg.

lunch_meisjes_verbeterd.jpeg

Nadat alle spellen waren gespeeld werd het tijd voor de prijsuitreiking. Er werd namelijk gestreden om een bon van de Adventure minigolf bij de Meent in Beusichem.

DSC09180_2.JPG
Het winnende 'hogehoedteam'

De zon scheen nog steeds, dus de voetbalschoenen werden ingeruild voor natte voeten op de buikschuifbaan. Dé perfecte afsluiting van een geweldig weekend.

DSC09238_2.JPG

DSC09259.JPG

Namens de organisatie willen we iedereen bedanken voor dit ontzettend leuke weekend. Op naar de volgende 50 jaar vrouwenvoetbal!

Klik hier voor deel 1 van de serie: vrijdagavond 12 mei 2023
Klik hier voor deel 2 van de serie: zaterdagmiddag 13 mei 2023
Klik hier voor deel 3 van de serie: zaterdagavond 13 mei 2023

Bron: LdeK/HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!