Na dertig jaar rentree Fred Romijn - C.V.V. Vriendenschaar

Na dertig jaar rentree Fred Romijn

12 maart 2023 14:00

JS

Na ruim dertig jaar maakte Fred Romijn op vrijdag 10 maart zijn rentree op de voetbalvelden van onze vereniging. Fred, inmiddels bijna 65 jaar, beleefde zijn debuut bij het Walking Footballteam.

Fred is sinds 27 juni 1974 lid van onze club en is als voetballer jarenlang actief geweest in recreatieve teams. Maar hij was ook enkele jaren lid van het verenigingsbestuur (1981/83) en van het toenmalige seniorenbestuur (1982/87). Hij was jarenlang ook leider van diverse jeugdteams.Hij heeft, tot vijf jaar geleden, gevoetbald bij het aan Vriendenschaar gelieerde zaalvoetbalteam De Roodborstjes.

Het "begon weer te kriebelen" zullen we maar zeggen. En dan is het Walking Football dé uitgelezen mogelijkheid voor de oudere voetballer om de draad weer op te pakken.

Hoewel hij nog werkzaam is, heeft Fred op vrijdagochtend gelegenheid om hieraan mee te doen. En niet zonder succes, want bij zijn debuut wist hij direct tot scoren te komen. Een speler om rekening mee te houden dus! Maar het allerbelangrijkste is dat hij heeft genoten van "het spelletje". Welkom terug op het veld Fred!

Vijfde_elftal_1980_2-3.JPG
Fred Romijn in het vijfde elftal, 2 maart 1980
Staande v.l.n.r. Rob Philippi, Fred Romijn, Nico Kilian, Lody Ansems en Nico Stek.
Zittend v.l.n.r. Frank Terbeek, René van der Wiel, Gert Wammes, Rini van de Wetering, Fred Kneefel en John de Jager.

Bron: JS
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!