Bomvolle en gezellige kantine - C.V.V. Vriendenschaar

Bomvolle en gezellige kantine

19 november 2022 21:30

JS

Het was weer lekker druk en gezellig in de kantine. Dit na een mooie 4-0 overwinning van het 1e elftal op DVSU. Verder een prachtig resultaat van vrouwen 1 (1-1), mooie gelijke spelen van O23 en het 2e elftal. En dan waren er overwegend uitstekende resultaten van diverse andere jeugd- en seniorenelftallen. Bovendien was er, op initiatief van Mattie van de Ham, een bijeenkomst van ereleden georganiseerd. De sfeer zat er zaterdag middag weer goed in.

De diverse bar- en keukenteams zorgden ervoor dat het allemaal op rolletjes liep. We konden weer een beroep doen op de ervaren Wim Matton in de keuken. Er was een goede opkomst van de ledenparticipatie. Gijs van Dalum sprong overal bij waar nodig. En natuurlijk waren er de leiders en scheidsrechters die er voor zorgden dat de wedstrijden zonder problemen verliepen. Soms heb je zo'n dag dat het allemaal klopt!

De kers op de taart was wel de "terugkeer" van Ron en Patricia de Jager achter de bar. Met hun inbreng en met de muziekkeuze van Stan van de Wiel zat de sfeer er goed in!

20221119_173628_2.jpg

Of het nu was om gewoon een lekker drankje met elkaar te drinken of om je voor te bereiden op vertrek naar het concert van De Toppers. De jongere seniorenteams dronken samen wat. En natuurlijk zaten de "oudere jongeren" zoals altijd met elkaar aan tafel.Iedereen genoot van een supergezellige middag!

Dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet!
Bron: JS
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!