Belangrijke data tot en met einde seizoen

10 mei 2022 16:30

MvO

We naderen het einde van het voetbalseizoen en zijn al volop bezig met het volgende seizoen. In de middenbouw zijn er activiteiten geweest als voorbereiding voor de teamindelingen. En in de maand mei zal in overleg met trainers en leiders een opzet worden gemaakt voor de voorlopige teamindelingen.

Vandaar dat we enkele belangrijke data en deadlines op een rijtje zetten:

17 mei en 24 mei 2022 – Laatste selectieactiviteiten JO15/JO14
Op dinsdag 17 mei en dinsdag 24 mei zullen de laatste selectieactiviteiten plaats vinden onder leiding van de nieuwe trainers. Meer informatie zal op korte termijn gedeeld worden met de desbetreffende spelers.

22 mei 2022 – Open Meidendag MO13 t/m MO17
Meer informatie hierover volgt snel op de website.

22 mei 2022 - Open selectiedag vrouwen
Meer informatie hierover volgt snel op de website.

29 mei 2022 – Open Training O23
Meer informatie hierover volgt snel op de website.

Vr_MO15-2_-_IJFC_MO15-1_33.JPG

30 mei 2022 – Bekendmaking (voorlopige) teamindelingen
Op deze dag worden via de coördinatoren de teamindelingen voor de A-categorie bekendgemaakt. Hieronder vallen teams JO13 t/m JO19 Hoofdklasse of hoger en MO13 t/m MO20 1e klasse of hoger. Deze teamindelingen zijn definitief, zodat spelers nog ruim tijd hebben tot de uiterste overschrijfdatum van 15 juni.

Daarnaast worden de voorlopige team-indelingen voor de rest van de elftallen (B-categorie) bekendgemaakt. Deze indelingen zijn voorlopig, zodat er eventueel nog geschoven kan worden tussen de teams. Deze worden ook via de coördinatoren gedeeld. Daarnaast kunnen nieuwe aanmeldingen en afmeldingen nog tot mutaties zorgen. De definitieve indelingen zullen dan begin van het volgende seizoen vorm krijgen.

15 juni 2022 – Deadline Nationale Overschrijvingen A-categorie
Tot 23.59 uur kunnen spelers overschrijving aanvragen voor de A-categorie. Hiervoor komen spelers die volgend seizoen bij een andere vereniging in de A-categorie willen spelen of personen die korter dan drie jaar niet hebben gevoetbald en gaan voetballen bij een andere vereniging in de A-categorie in aanmerking

Belangrijk is om voor de overschrijvingsdatum openstaande contributieachterstand te betalen en de kleding van Vriendenschaar in te leveren bij de leider van je elftal. IS DIT NIET VOOR DE DEADLINE GEREGELD, DAN KAN ER NIET WORDEN OVERGESCHREVEN!!

30 juni 2022 – Deadline Uitschrijvingen B-categorie
Mocht je willen stoppen bij Vriendenschaar, let er dan op dat je vóór 30 juni bent uitgeschreven. Hierbij is het ook belangrijk dat je openstaande contributie is betaald en de kleding van Vriendenschaar is ingeleverd. Als dit niet het geval is, ben je voor het nieuwe seizoen contributie verschuldigd.

Fig.50b.JPG

2 juli – Laatste trainingsdag + Inleveren trainingsmaterialen
Op zaterdag 9 juli begint de Zomervakantie. Veel teams spelen hier voor nog enkele toernooien. Tot 2 juli kan er getraind worden met het huidige team dan wel met het nieuwe team. Op deze dag is ook de uiterste datum om de containersleutels en trainingsmaterialen in te leveren. De containers worden dan doorgenomen op compleetheid. We weten dat er hier en daar een bal in een andere container zit, daar wordt rekening mee gehouden.

Voor vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met je coördinator.

Sportieve groet,
Team Jeugd

Bron: MvO
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!