Allemaal de groeten van Rinus Krabbers - C.V.V. Vriendenschaar

Allemaal de groeten van Rinus Krabbers

4 januari 2022 16:30

HJ

Vanochtend moest ik in het ziekenhuis in Tiel zijn vanwege een bezoek aan de kaakchirurg. Een goed moment om na afloop even te buurten bij het ernaast gelegen Vrijthof, waar onze Rinus Krabbers momenteel is opgenomen.

Rinus werd moest vlak voor de jaarwisseling een heel nare operatie ondergaan. 'Iedereen' weet dat Rinus grote problemen met een van zijn voeten had. Twee jaar lang al was hij bij artsen in behandeling om die voet te doen genezen. En Rinus leed behoorlijk veel pijn. Desalniettemin was Rinus elke week bij Vriendenschaar aanwezig om mee te helpen met de schoonmaakploeg. En als het even kon, was Rinus bij de wedstrijden van het eerste elftal aanwezig. De rollator was zijn 'beste vriend'. Een paar weken geleden een heel slecht bericht: de voet was niet meer te redden. Er zat niks anders op die te laten sneuvelen... En zo geschiedde.

Na de operatie was Rinus wel van een welhaast ondraaglijke pijn verlost. Rinus moet wel revalideren en dat gebeurt nu in verpleeghuis Het Vrijthof 'om de hoek' van ziekenhuis Rivierenland. Gezien de operatie trof ik een vrij opgeruimde Rinus aan in het gebouw 'Markant' waar Rinus een eigen kamer heeft en met alle denkbare, noodzakelijke voorzieningen.

                        DSC06445.JPG

Rinus moet hier twee maanden blijven. Met fysiotherapie moet hij zijn conditie op peil houden. Over enige tijd zal Rinus een beenprothese aangemeten krijgen en hoopt hij zich weer zelfstandig te kunnen bewegen.

Familie en naasten zijn intussen bij Rinus op bezoek geweest. En van de schoonmaakploeg ontving Rinus een fraaie 'beterschaps'kaart. Ik denk dat Rinus het zeer op prijs zal stellen om van de mensen van Vriendenschaar een kaart te ontvangen en hem zo een hart onder de riem te steken. Hierbij het adres:

Verpleeghuis Vrijthof
Afdeling Markant
Kamer 107
Burgemeester Meslaan 49
4003 CA TIEL

En mocht je in de buurt van het ziekenhuis zijn om wat voor reden dan ook, kijk dan even of het mogelijk is om ook Rinus te bezoeken. Het dagelijks aantal bezoekers is vanwege corona zeer beperkt. Neem daarom vooraf contact op met het aanspreekpunt voor Rinus in Culemborg, Wim Kilian (06-31632681).

We wensen Rinus vanaf deze plek  alle beterschap toe en dat hij maar gauw weer 'onder ons' kan zijn.

Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!