Reisinformatie FC Utrecht - Willem II ( + Extra Info)

20 oktober 2021 16:15

HJ

Alle door Vriendenschaar bestelde kaartjes voor de wedstrijd FC Utrecht - Willem II, inclusief busvervoer, zijn verkocht. Het is echter mogelijk toch nog kaartjes te bestellen inclusief busreis. Hierna volgt verder informatie over het reisvervoer.

Er vertrekt op zondag 31 oktober een dubbeldeksbus van Krol Reizen voor 90 personen vanaf ons clubhuis, ingang Pinksterbloem. De bus vertrekt om 15.30 uur. Dus wees op tijd aanwezig. De bus is dan tijdig bij Stadion Galgenwaard. De wedstrijd begint om 16.45 uur. Direct na afloop van de wedstrijd gaat de bus terug naar Culemborg. De geplande vertrektijd is om 19.00 uur.

Gezien de belangstelling is besloten een tweede, extra bus te laten rijden. Wie alsnog mee wil naar FC Utrecht - Willem II kan zich melden bij hjo@cvv-vriendenschaar.nl  onder opgave van aantal personen en het telefoonnnummer waaronder men is te bereiken. Ook voor deze personen geldt de prijs van € 12,50 inclusief de busreis. 

In verband met Covid-19 richtlijnen is het dragen van een mondkapje tijdens de heen- en terugreis verplicht. Reizigers stappen een voor een in en ook weer uit via de middeningang van de bus (90 personen). Bij het instappen zo ver mogelijk naar voren open en dan gaan zitten. Hierna zoveel mogelijk dezelfde zitplaats gebruiken op de heen- en terugreis. Geen afval achterlaten en de mondkapjes weer mee terugnemen naar huis.

Om de wedstrijd te bezoeken dienen alle bezoekers vanaf 13 jaar en ouder in het bezit te zijn van een geldige QR code (n.a.v. een negatieve test of vaccinatiebewijs). 
Bij de toegang moet men de QR-code kunnen tonen, een identiteitsbewijs en het toegangsbewijs voor de wedstrijd.

De reizigers met de  bus zitten in vak P van het stadion:
 
                   FC_Utrect_vak_P_2.jpg


Niet met de bus mee en toch naar de wedstrijd?

Het is voor anderen die naar de wedstrijd willen toch nog mogelijk om tegen korting de wedstrijd te bezoeken. Men dient de kaarten dan zelf bij FC Utrecht te bestellen via deze link : http://fcutrecht.nl/vriendenschaar-  Jeugd tot en met 15 jaar betaalt € 7,50 en vanaf 16 jaar bedraagt de toegang € 15,00.

We wensen iedereen die de wedstrijd bezoekt een spannende, sportieve en gezellige wedstrijd toe!

Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!