Steun Vriendenschaar bij RABO Clubsupport

23 oktober 2021 8:00

HJ

Elk jaar doet Vriendenschaar mee met RABO Clubsupport. Rekeninghouders bij de RABO-bank die tevens lid van de bank zijn, kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete club. Natuurlijk hoort Vriendenschaar daarbij! Je stem brengt geld in het laatje van de clubkas.

Personen die een bankrekening hebben bij de Rabobank én bovendien (gratis) lid zijn, kunnen stemmen op een project op sportief, cultureel of maatschappelijk terrein. De afgelopen jaren bracht de actie voor Vriendenschaar een bedrag op tussen de € 1500,- en € 2000,-. Dat laten we toch niet liggen?

Als  je lid van de Rabobank bent, open je je internetbankrekening via je bankpas ofwel via de Rabo-app op je smartphone. Je krijgt dan onmiddellijk een melding dat je kunt stemmen op Rabo Clubsupport. Je wordt stap voor stap door de eenvoudige stemprocedure geleid. Je moet dit keer, verplicht, drie stemmen uitbrengen op drie verschillende deelnemers. Als de keuze is gemaakt, kun je stemkeuze versturen.

Later kun je op je internetbankrekening onder het symbool 'Service' terugzien dat je gestemd hebt en op wie. Wanneer je later je bankrekening opnieuw opent, is het bericht van Rabo Club Support verwijderd. Dus je kunt niet nog een keer stemmen of je keuze veranderen.

Wat wel kan is dat twee partners dezelfde bankrekening gebruiken. In dat geval, als ze beiden ook lid zijn, kunnen ze allebei stemmen in Rabo Clubsupport.

Als je een rekening bij de Rabobank hebt en je bent nog geen lid, kun je je ook via de internetbankrekening als gratis lid aanmelden. Zodra je de bevestiging heb gekregen dat je lid bent geworden, kun je nog stemmen. 

Let op: 25 oktober is de laatste dag dat er kan worden gestemd.  

Dus doe mee voor Vriendenschaar en neem twee andere, voor jou sympathieke verenigingen, maar op de koop toe.

Op  maandagavond 8 november wordt door de Rabobanken Gelderland-Zuid, waaronder Rabobank West Betuwe, een online finale-avond georganiseerd, met Pieter van den Hoogenband, Chef de Mission van de Olympische atleten, als special guest. Tijdens deze avond wordt bekend gemaakt wat de clubs hebben opgehaald.

Dit evenement is door de deelnemende clubs en de leden van de Rabobank  thuis te volgen. De leden hebben via de e-mail een uitnodiging gekregen om deel te nemen. Aanmelden moet uiterlijk 7 november hebben plaatsgevonden.

Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!