Derde elftal 1978 (Foto van de week)

12 oktober 2021 13:30

HJ

Deze foto van het derde elftal uit 1978 werd ooit geplaatst in het jubileumboekje vanwege het zeventigjarig bestaan van onze vereniging. 'Zeventig jaar IJzersterk' was de titel van het jubileumboekje.

Alle elftallen van Vriendenschaar ginge toentertijd op de foto: alle acht seniorenelftallen van de mannen, de twaalf jeugdelftallen (allemaal jongens) en uiteraard onze twee damesteams.

Het derde elftal speelde voor de competitie in de reserve eerste klasse van de KNVB Afdeling Utrecht. In het jaarverslag over het seizoen 1977/78 lezen we dat het derde elftal een vrij eenwichtig seizoen meemaakte en dit afsloot in de middenmoot. In het clubblad werd vermeld dat het elftal méér een eenheid uitstraalde dan het tweede elftal dat aan het einde van het seizoen juist degradeerde.
De namen van de spelers van het derde elftal staan bij de foto. Dit keer alleen plaatje kijken en herinneringen ophalen aan het elftal en aan de spelers die op de foto staan. Guus van Diejen was overigens leider van het elftal.
Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!