Vriendenschaar O23 komt eraan!

2 april 2021 14:15

HJO

Culemborg - Afgelopen jaren speelden diverse teams van Vriendenschaar op landelijk niveau. De huidige JO19-1 speelt 4e divisie en was aan het begin van dit seizoen na vier wedstrijden nog ongeslagen.

Om de spelers van dit team nog beter voor te bereiden op het seniorenvoetbal en de doorstroom naar het eerste elftal te bevorderen begint Vriendenschaar komend seizoen met een elftal O23. Dit elftal zal eveneens op divisieniveau spelen. Daarnaast zal in nauwe samenwerking met het eerste en tweede elftal worden getraind om de spelers op een nog hoger niveau te krijgen.

Het O23-elftal zal worden getraind door Harrold Oosterom, een trainer die in het verleden bij Vriendenschaar vele successen kende. Om iedereen de gelegenheid te geven voor dit elftal in aanmerking te komen organiseert Vriendenschaar een open selectietraining op zaterdag 17 april van 14.00 uur tot 16.00 uur. Deze selectietraining staat op voor leden van Vriendenschaar als spelers van buiten de vereniging. Spelers van buiten Vriendenschaar kunnen zich opgeven bij het Hoofd Jeugdopleiding: hjo@cvv-vriendenschaar.nl 

 

Bron: HJO
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!