Verplaatsbare doelen na gebruik opbergen!

28 maart 2021 12:00

RP

Een dringende oproep van Rini Pothuizen, bestuurslid voetbalzaken, over het na gebruik opbergen van verplaatsbare doelen en doeltjes:

Beste trainers/trainsters,

Willen jullie na de laatste training van de dag(van maandag tot en met vrijdag)de verplaatsbare doelen in de nissen schuiven? Op veld 2 en veld 3 zijn deze er speciaal voor gemaakt; op veld 1 en het pupillenveld de doeltjes langs het veld plaatsen.

De gemeente moet doordeweeks onderhoud kunnen plegen aan de velden. En op zaterdag zijn er wedstrijden of oefenwedstrijden. Het kan niet de bedoeling zijn dat, voordat er gevoetbald gaat worden, de teams de velden 'doelenvrij' moeten maken.

Dus als jullie klaar zijn met de training en er komt na je team geen ander team meer op het veld (en iedereen weet dat wel of er nog een team komt), plaats de doelen in de daarvoor bestemde nissen of langs het veld zoals hierboven beschreven.

Het is een kleine moeite als je dit met het hele team doet en een groot plezier voor de teams die ‘s ochtends vroeg gaan voetballen. En doordeweeks kan de gemeente gewoon haar gang op de velden. Als er doelen op staan, slaat men gewoon stukken over.

Alvast bedankt voor de medewerking!

istockphoto-683031660-612x612.jpg

Bron: RP
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!